Kalender 2017

Kalender 2017

Koret øver hver mandag fra kl. 19.00 til 21.00 i Haderslev Katedralskoles musiklokale, Christiansfeldvej 31, 6100 Haderslev

Ændringer i programmet kan forekomme.

 

Forår

9. Januar kl. 19.00 – 21.00: Sæsonopstart

31. Januar kl. 19.00: Koncert i Jegerup Kirke

6. Februar kl. 19.00: Synge på Hospice i Haderslev

13. Marts kl. 14.00: Synge på Øsby Plejehjem

26. Marts kl. 14.00: Gospelgudstjeneste i Øsby Kirke, i forbindelse med Workshoppen med Laura Kjærgaard*

22. Maj kl. 19.30: Forårskoncert på Spillestedet Månen, Haderslev

 

Efterår

1. September kl. 19.00: Gospelkoncert i Middelfart kirke, i forbindelse med Middelfart kulturfestival

9. September kl. 13.30: Optræden ved Stafet for Livet i Haderslev på store scene.

22. Oktober kl. 19.00: Gospelgudstjeneste med Sound of Joy i Øsby Kirke

6. December kl. 19.00: Medvirke i julemusikgudstjeneste i Vilstrup Kirke

12. December kl. 19.30: Julekoncert på spillestedet Månen i Haderslev

_________________

 

*Gospelworkshop med Laura Kjærgaard

Øsby-Aarø, Halk-Grarup og Vilstrup Kirker afholder en weekend med gospelworkshop i Øsby Kirke og slutter workshoppen af med en gospelgudstjeneste.

Workshoppens instruktør vil blive Laura Kjærgaard, der også kendes fra TV programmet X-Factor, hvor hun programmets første sæson sluttede med en flot andenplads. Laura Kjærgaard er nu en erfaren og efterspurgt instruktør til gospelworkshops og firma-teambuilding, og hun har optrådt som solist ved en lang række festivaller i hele landet.
Det har altid været Laura Kjærgaards passion at synge gospel og hun har en energi, indlevelse og et humør der smitter. Laura Kjærgaard har en fængslende og genkendelig stemme, og hun er i flere sammenhænge nævnt som “Danmarks nye Diva”.
Før Laura Kjærgaard bosatte sig i København, var hun korleder for to gospelkor i Århus og underviste dagligt i sang. I København er Laura nu korleder i Copenhagen Gospel Singers ved siden af sit travle skema med jobs lige fra teambuilding, workshops og TV-shows til optrædener som gæstesolist på både de store og de små scener.

Der er fuldt booket til workshoppen i år, (80 tilmeldte) men kom endelig og oplev en skøn gospelgudstjeneste og hold øjne og øre åbne, da der i løbet af de kommende år igen vil være mulighed for at deltage i en gospelworkshop! Hvor det kommer til at foregå er endnu ikke bestemt, men det er sikkert at en ny og spændende instruktør bliver hyret..