Aktuelt

15. september 2019

Vi var i dag 10 glade gospelsangere der valgte at bruge et par timer på at samle skrald i Haderslev i en god sags tjeneste! Vi fik samlet lidt af hvert må man sige og det blev i alt til 3 fyldte sække! Vi havde en super hyggelig dag og sluttede af ved Spar Købmanden i Starup, som sponsorerede lidt drikkevarer til maden! Alt i alt en super god dag!
Tak til “Ren Natur” for et super godt initiativ – bliv endelig ved med det! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

7. August 2019

Så er det lige ved at være sæsonopstart for Sound of Joy hvilket vi har glædet os til hele sommeren. Men vi har ikke kun glædet os til at komme igang med at synge, men også til at rykke ind i vores nye øvelokale. Fremover vil vi nemlig øve i den gamle Katedralskoles festsal i forbindelse med Haderslev Rådhus på Gåskærgade 26, 6100 Haderslev.

Vi starter op igen d. 19. august kl. 18.30 så kom og se om det er noget for dig. Alle er velkomne og de 2 gange er tilmed gratis!

Vi glæder os til at se dig! 🙂

 

 

14. Maj 2019

Det er noget tid siden der har været en opdatering sidst her på hjemmesiden, så vi tænkte det ville være en oplagt mulighed nu, hvor vi har fået lavet vores sprit nye logo. Det er et medlem af bestyrelsen der har designet det, hvilket vi er rigtig glade for og stolte af. Vi er i hvert fald super tilfredse med resultatet.

Derudover er der jo ikke længe til vores årlige forårskoncert, så kom til stemningsfuld, nærværende og festlig forårskoncert d. 24. Maj kl. 19.30 på spillestedet Månen ganske GRATIS.

Koret startede op i 2011 med korleder Mikaela Bang Jakobsen ved roret, og hun styrer det stadigvæk med stor glæde. Koret har gennemgået en kæmpe udvikling siden da og har efterhånden virkelig meget at byde på.

Ved denne koncert bliver der skruet op for feststemningen med bl.a. Israel Houghtons skønne sang Saved by Grace, Jesus Cultures meget stemningsfulde sang Miracles og så har vi en lille overraskelse i lommen.

Musikken bliver leveret af:

Pianist: Christian Bøtker, Trommeslager: Mads M. Jacobsen, BassistJan Nissen og Guitarist: Hans Jørgen Julius
Udover al dette skønne forårsmusik åbnes baren også, borde stilles frem med pynt på sig og der indbydes også til fællessang.

Al denne herlighed får du helt som sagt helt GRATIS – du betaler kun for det du ønsker at drikke fra baren:-)
Som altid kan du donere et beløb til koret hvis du ønsker.

Dørene åbnes kl. 19.00 – Håber at vi får lov til at feste med dig😉🎶

____________

Derudover skal der lyde et KÆMPE tak til fonde og virksomheder der støtter Sound of Joy

 

 

5. December 2018

Kom til stemningsfuld, nærværende og også festlig julekoncert med gospelkoret Sound of Joy.

Koret startede op i 2011 med korleder Mikaela Bang Jakobsen ved roret, og hun styrer det stadigvæk med stor glæde. Koret har gennemgået en kæmpe udvikling siden da og har efterhånden virkelig meget at byde på.

Ved denne koncert bliver der skruet op for julestemningen bl.a. ved hjælp af Pentatonix’s fantastiske udgave af “Drummer Boy”, Kirk Franklins arrangement af “O come all ye faithfull”, den smukke julesang “O Holy Night” og også nogle friske gospelsange som Brenton Brown og Ken Rileys “Everlasting God”.

Musikken bliver leveret af:

Pianist: Christian Bødker
Saxofonist: Andreas Bøttiger

Udover al dette skønne julemusik åbnes baren også, borde stilles frem med julepynt på sig og der indbydes også til fællessang.

Al denne herlighed får du helt gratis – du betaler kun for det du ønsker at drikke fra baren:-)
Som altid kan du donere et beløb til koret hvis du ønsker.

Dørene åbnes kl. 19.00 – Håber at vi får lov til at julehygge med dig😉🎶

__

Derudover skal der lyde et KÆMPE tak til fonde og virksomheder der støtter Sound of Joy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Oktober 2018

Det blev desværre ikke til en 1. plads i konkurrencen, fantastiske fællesskaber 2018 – men vi er stadig overbeviste om, at vi har et af danmarks mest fantastiske fællesskaber trods alt og det har været en fornøjelse at være med 🙂 Hvis du ikke så regionsfinalen på TV2Syd kan du se den her! Enjoy..

09. September 2018

Der har været lidt stille her på hjemmesiden men det betyder bestemt ikke stilstand i koret. Vi er i fuld gang med en ny sæson og glæder os allerede til julekoncerten d. 13. december på Månen.
Siden sidst er vores promo-video, til konkurrencen om at blive årets mest fantastiske fællesskab, også kommet ud på TV2 Syds hjemmeside – du kan se den lige her. Husk også at stemme på os. Skriv SYD 9 og send til 1272.

OBS. Hvis du kunne tænke dig at se mere, har vi også fået lavet en lille video fra vores forårskoncert 2018 – den kan du se her.

Filmet af Hugin Virkelyst Johannesen, sammensat af Marc Kenan Maciejewski.

 

25. April 2018

Der sker virkelig spændende ting for Sound of Joy for tiden !
Det nyeste er, at vi er blandt de 10 nominerede i Region Syd i konkurrencen om at blive årets mest Fantastiske Fællesskab.
Så glæd jer til August hvor der vil figurere små filmklip af os på TV2 regionernes platforme og der vil være muligheder for seere og brugere at stemme på os !
SÅ gør os den kæmpe tjeneste at STEMME PÅ OS, hvis du synes vi skal vinde titlen som ÅRETS FANTSTISKE FÆLLESSKAB!

Ps. spred meget gerne budskabet!

 

Gå ind på denne side for at læse mere om det: https://www.tvsyd.dk/artikel/disse-ti-faelleskaber-kan-vinde-150000-kr

 

Billede taget af Michael Bring Nielsen

 

14. Marts 2018

Meget forsinket men endelig kom billederne fra julekoncerten d. 12.12 2017 🙂 Håber du vil nyde dem – vi nød i hvert fald at synge for jer

25.Januar 2018

Så blev det Januar og koret har efterhånden været i gang en lille måned. DU kan dog stadig nå at være med. Kom endelig til en GRATIS prøvegang og se om det er noget for dig!

Derudover glæder vi os til de arrangementer der venter os det kommende år. Både den årlige koncert på Hospice, koncert i Frimurerlogen i Haderslev, vores årlige forårskoncert på Månen mm. Du kan se mere under fanen “Kalender” for at se datoer og tidspunkter for de forskellige arrangementer.

14. December 2017

Så fik vi afholdt årets sidste koncert og går nu på juleferie. Men koret starter op igen allerede d. 8. Januar kl. 18.30 så kom endelig og vær med til en øve gang eller to og se om det er noget for dig! Vi kan garantere dig godt humør og en masse hygge! 🙂

Rigtig god jul til alle derude og må i have et rigtig godt nytår.

11. December 2017

SÅ blev det dagen før dagen til vores JULEKONCERT PÅ MÅNEN! Vi glæder os til at se jer allesammen i morgen d. 12/12 til et brag af en julefest. Dørene åbnes kl. 19.00 og det er ganske GRATIS!!!

Se mere på begivenheden på facebook:https://www.facebook.com/events/291135651392419/

SE VI??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. December 2017

FANTASTISK aften i Vilstrup Kirke i går! Julen blev sunget ind og det var sidste medvirken inden vores store julekoncert d. 12/12 på MÅNEN! Vi elsker at synge for jer så kom endelig og ha’ en fest med os!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God 7. December!

 

 

25. oktober 2017

I DAG VAR EN STOR DAG!
Sound of Joy har været så heldig at modtage et fondtilskud på 7000 kr. fra Nordea Fonden, for hvilket vi er meget taknemmelige! I dag var formanden for bestyrelsen så nede for at tage imod denne “check” af selveste direktøren af Nordea Banken i Haderslev!
Vi i Sound of Joy siger mange tak og glæder os til en fremtid med endnu mere musik! 🎶🎤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25. oktober 2017

Sikke en skøøøn aften vi havde i søndags i Øsby kirke til Gospel aftengudstjeneste. Hvis du gik glip af dette eller blot har lyst til at genhøre sangene kommer de her 🙂

 

Total praise

 

Sweet Jesus

 

Kimer i klokker

 

My world needs you right now

 

21. oktober 2017

Så er der lidt nyt under “udtalelser“.
Marc fra koret har skrevet lidt om hans oplevelse af at starte i koret og hvorfor han synger gospel. Her får du en lille smagsprøve:
“Det er vidst ikke rigtig noget for mig.” Sådan sagde jeg i bedste ‘Normal’-stil
til min nuværende korleder, da hun i begyndelsen af foråret foreslog mig at være med i hendes gospelkor i Haderslev….. Der gik ikke lang tid i koret, før jeg kunne mærke, at jeg selv blev opfyldt af glæde. Så kunne jeg være nok så ateitistisk og gudsbenægtende. Musikken og sangene gjorde mig glad, og i svære tider var gospel med til at føre mig videre og holde mig oppe. Jeg synger gospel, og jeg er vild med det. Jeg er hverken religiøs eller tosset, men men jeg er sikker på, at begge dele kan hjælpe, hvis du tvivler på, om gospel er noget for dig 🙂 ”

Gå endelig ind under fanen udtalelserog læs resten af hans udtalelse, og hvis du måske godt kunne tænke dig at synge men ikke liige ved om det er noget for dig, så kom endelig og hør os i morgen, søndag d. 22. Okt. 2017, i Øsby kirke kl. 19.00 hvor vi synger til gospel-aftensgudstjeneste, eller kom på mandag på Haderslev Katedralskole fra 19.00-21.00 og få en gratis øvegang.

Vi glæder os til at se dig! 🙂

20. oktober 2017

OBS OBS OBS

Datoen for aftengospelgudstjenesten i Øsby er d. 22. oktober kl. 19.00 og IKKE d. 15. oktober som fejlagtigt har stået her på siden. Beklager fejlen og så håber vi på at se en masse glade mennesker der er med på at have en hyggelig aften sammen med os!

Vi ses..

 

25. september 2017

Ny reklamevideo for gospelkoret! Lavet rigtig flot af Claus Semrau Jensen, som vi sender en kæmpe tak til😃❤️
Hvem er Sound of Joy og hvad er gospelkor?? Det kan du få et indblik i her – og kontakt os hvis du kunne tænke dig at være med😜

 

 

6. september 2017

Så har koret haft sine første øvegange og vi er super glade for at kunne byde velkommen til hele 4 nye medlemmer. Det er skønt at der er flere der vil dele denne glæde med os og hvis DU nu sidder og tænker, “øv, hvorfor havde jeg ikke set det noget før, jeg kunne egentlig også godt tænke mig at være med,” så fortvivl ej. Du er stadig mere end velkommen til at joine os, og som alle andre, har DU også mulighed for at overvære 2 GRATIS øvegange før du beslutter dig. 🙂

UDOVER det så er vi så heldige at vi har fået lov til at synge på Store scene på lørdag d. 9/9 til STAFET FOR LIVET i Haderslev. Kom frisk 🙂

17. Juli 2017

Koret er godt i gang med at holde sommerferie, men der er kun lige knap en måned til opstart – så kom og vær med til et par øve-aftener helt gratis og se om det er noget for dig.

 

Praktiske oplysninger:

Sæsonstart: 21.08.17

Øve tidspunkt: mandag kl. 19.00-21.00
OBS. d. 21.08.17 er det fra 18.30-21.00!

Sted: Haderslev Katedralskoles musiklokale, Christiansfeldvej 31, 6100 Haderslev

Betaling: 200 kr. Pr måned

Indmeldelse: Se mere under fanen “tilmelding”

 

Vi glæder os til at se dig!

 

29. April 2017 

NYT NYT NYT

Der er sket en del siden sidste opdatering. Sound of Joy har i Marts dannet sin egen forening og kommer fra næste sæson til at høre under FOF. Vi er meget spændte på dette nye kapitel for koret og vi håber det kommer til at bringe en masse nye og gode oplevelser med sig.

At vi nu har meldt os ud af musikskolen kommer blandt andet til at betyde at vi flytter fra Musikskolens øvelokale i Cassiopeiasalen, til Haderslev Katedralskoles musiklokale – Stadig med øve aften hver mandag 19.00-21.00. Derudover har vi fået mulighed for at sætte kontingentet ned fra 245 kr. til 200 kr.

Korets bestyrelse skal nu også selv opkræve kontingent og modtage ind- og udmelding fra korets medlemmer, hvilket musikskolen før stod for. (Se nærmere under “Tilmelding”)

Med en forening følger også et CVR nummer, hvilket giver os mulighed for at søge støtte fra diverse fonde mm. hvilket vi selvfølgelig håber på at få positive tilbagemeldinger fra hen af vejen. Dette kunne blandt andet være med til, med tiden, at sikre os vores eget lydudstyr, printer til kopier mm.

 

Praktiske oplysninger:

Sæsonstart: 21.08.17

Øve tidspunkt: mandag kl. 19.00-21.00

Sted: Haderslev Katedralskoles musiklokale, Christiansfeldvej 31, 6100 Haderslev

Betaling: 200 kr. Pr måned

Indmeldelse: Se mere under fanen “tilmelding”

 

28. marts 2017

Wow wow wow! Sikken en Gospelworkshop der blev blæst af her i weekenden i Øsby kirke med Laura Kjærgaard! Der var en stor flok afsted fra koret og vi fik os en kæmpe oplevelse og en masse at tage med hjem til koret!

Følg Laura på facebook her

“Singing holy, holy is the lord”

 

 

16. marts 2017

OBS OBS OBS

Hjemmesiden er under opstart og der vil formegentlig være en del ændringer her i starten – dette beklager vi, men vi håber i kan bære over med det 😊😊😊

 

16. marts 2017

Der øves på livet løs til korets Forårskoncert d. 22.05 😃😃håber vi ses😉😉🎶